Fitnesscentrum FIT2GO Woerden

Fitnesscentrum FIT2GO Woerden

FIT2GO is een low cost / high quality fitnesscentrum in Woerden waarbij gezelligheid centraal staat. Door onze deskundige begeleiding in een ontspannen sfeer zal iedereen zich direct thuis gaan voelen in ons fitnesscentrum.

Bij FIT2GO kan je al onbeperkt, 7 dagen per week sporten voor € 20,- per maand! Daarmee zijn wij het meeste voordelige fitnesscentrum van Woerden en omgeving!

Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en motiveren je bij het behalen van je persoonlijke sportieve doelstellingen. FIT2GO gelooft in kwaliteit, professionaliteit, sfeer, inspiratie en een positieve energie.

 


BELLYATTACK
Het programma is een traject van 4 weken waarin je 3 keer per week minimaal 45 minuten traint met de BellyAttack. Wanneer je aan het traject begint wordt er een beginmeting gedaan. Ook krijg je instructies over het gebruik van de BellyAttack. Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Je draagt de BellyAttack tijdens je cardiofitness-training of Virtueel Spinning-sessie. Na het traject van 4 weken wordt er een eindmeting gedaan. Bij deze eindmeting wordt duidelijk hoeveel centimeter je blijvend bent kwijtgeraakt. Niet alleen zul je versteld staan van de behaalde resultaten maar ook je lichamelijke fitheid zal aanzienlijk zijn verbeterd. Bekijk ook de video!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Pompmolenlaan 22
Woerden 3447 GK UT NL
Get directions