Fitness & gezondheidscentrum Elst

Het Sportcentrum waar bewegen en plezier samen gaan.

 

Wij zijn een vriendelijke eigentijds ingerichte sport centrum waar bewegen en plezier samen gaan. Bij ons valt niemand uit de toon: het maakt niet uit hoe fit je bent, hoe oud je bent of hoe je eruit ziet, bij ons telt iedereen mee. Alle leden krijgen een persoonlijke fitness schema, die op persoonlijke kwaliteiten wordt afgestemd en geoptimaliseerd.

Ook bij rug- en gewrichtklachten kunt u bij ons terecht!

Gewrichtklachten:
Door het aangetaste gewricht te bewegen, versterkt u namelijk de spieren rondom dat gewricht. En omdat sterkere spieren voor meer steun zorgen, heeft u ook minder pijn. Bovendien helpt bewegen stijfheid te verminderen, af te vallen en een betere conditie op te bouwen.

Rugklachten:
Rugpijn kan veroorzaakt worden door een verkeerde houding, plotselinge of geforceerde bewegingen, gespannen spieren als gevolg van stress, overgewicht en natuurlijk door zwakke buik- of rugspieren. Dit doet vermoeden dat het essentieel is om de belangrijkste rugspieren, waaronder die van de onderrug, te verstevigen door middel van regelmatige oefeningen.

Diabetes:
Fitness werkt op den duur effectiever bij diabetes dan medicijnen. Fitness verbetert de insulinewerking in het lichaam en zorgt voor een gezondere bloedglucosewaarden. Hierdoor neemt ook de kans op lange termijn gevolgen van diabetes af, zoals nieraandoeningen, oogafwijkingen en een hartinfarct.

Tevens zijn bij ons een fysiotherapeut en een voedingsadviseur aanwezig.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Nieuwe Aamsestraat 67/c
Elst 6662 NK GE NL
Get directions