FITKLUB Velden

Betaalbaar fit b FITKLUB Velden

FITKLUB Velden is een begrip als het gaat om fitness, cardio fitness, spinning, steps, aerobics, yoga… vrijwel alles wat je nodig hebt om gezond van lichaam (en geest) te blijven. 
 

Fitness
Door middel van sport kunt u werken aan een gezonde levensstijl. De Fitnessprogramma’s van FITKLUB Velden helpen u op weg om zo’n gezonde levensstijl te realiseren. Fitness is gezond voor iedereen en elke leeftijd. U kunt bijvoorbeeld starten met een op maat gesneden weerstandstraining en u kunt als u wenst bij FITKLUB Velden een persoonlijk trainingsschema krijgen dat  is afgestemd op uw conditie.


Cardiofitness
Cardio Fitness betekent training van het hart- en bloedvatenstelsel en verbetering van de algemene conditie door gebruik te maken vancomputergestuurde conditie apparaten. FITKLUB Velde nheeft een uitgebreid assortiment aan moderne apparaten voor u klaar staan. Bijvoorbeeld de nieuwste crosstrainers, maar ook steppers, fietsen, loopbanden en roeiapparaten.


Groepsactiviteiten FITKLUB Velden en Club Joy…
De groepsactiviteiten van FITKLUB Velden zijn een uitstekende manier om te bewegen op muziek. Daarbij maakt FITKLU Bgebruik van de programma’s van Club Joy.

 

 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Markt 10A
Velden 5941 GA LI NL
Get directions