FITKLUB Horst

Betaalbaar fit bij FITCLUB Horst

FITKLUB Horst is een begrip als het gaat om fitness, cardio fitness, spinning, steps, aerobics, yoga… vrijwel alles wat je nodig hebt om gezond van lichaam (en geest) te blijven. 

Fitness
Door middel van sport kunt u werken aan een gezonde levensstijl. De Fitnessprogramma’s van FITKLUB Horst helpen u op weg om zo’n gezonde levensstijl te realiseren. Fitness is gezond voor iedereen en elke leeftijd. U kunt bijvoorbeeld starten met een op maat gesneden weerstandstraining en u kunt als u wenst bij FITKLUB Horst een persoonlijk trainingsschema krijgen dat  is afgestemd op uw conditie.

Cardiofitness
Cardio Fitness betekent training van het hart- en bloedvatenstelsel en verbetering van de algemene conditie door gebruik te maken vancomputergestuurde conditie apparaten. FITKLUB Horst heeft een uitgebreid assortiment aan moderne apparaten voor u klaar staan. Bijvoorbeeld de nieuwste crosstrainers, maar ook steppers, fietsen, loopbanden en roeiapparaten.

Groepsactiviteiten Health Club Dynamic en Club Joy…
De groepsactiviteiten van FITKLUB Horst zijn een uitstekende manier om te bewegen op muziek. Daarbij maakt FITKLUB Horst gebruik van de programma’s van Club Joy.

 

 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Gebroeders van Doornelaan 29
Horst 5961 BA LI NL
Get directions