Fit aan Zee

Fit aan zee

Bij Fit aan Zee in Katwijk draait het niet alleen om bewegen, je totale levensstijl wordt aangepakt. Voordat je bij ons begint doen wij een uitgebreide intake. Er vindt een persoonlijke analyse plaats op gebied van voeding, inspanning, beweging, en ontspanning. Hiernaast meten wij je bloeddruk, gewicht, spiermassa en vetpercentage. Op basis van de uitkomsten stellen wij een persoonlijk programma voor je op. Je voortgang wordt nauwkeurig gevolgd aan de hand van periodieke testen. Je weet dus altijd waar je staat.

Trainen wanneer het jou uitkomt
Bij Fit aan Zee kun je terecht wanneer je maar wilt. Je kunt zelf bepalen welke dag en op welk tijdstip je wilt trainen. Dat hoeft dus geen vaste dag of tijdstip te zijn. Je traint gewoon wanneer het jou uitkomt. Fit aan Zee biedt de volgende programma’s:

Circuit Fitness
Bij Fit aan Zee hoeft een complete training niet langer te duren dan 30 minuten. Maar in die tijd werk je wél een complete workout af. Het geheim zit in de combinatie van oefeningen. We werken met moderne apparatuur die geheel ontwikkeld is voor de trainingen die wij geven. Bij circuittraining staan de apparaten in een cirkel opgesteld, zodat onze ervaren instructeur iedereen goed kan begeleiden. Elke oefening duurt 30 tot 45 seconden. Klaar met de ene oefening? Dan schuif je door naar het volgende apparaat.

Fitness training
Bij Fit aan Zee kun je op een systematische wijze je lichaam trainen met behulp van verschillende cardio- en krachtapparaten. Oefeningen zijn erop gericht de conditie, functie en/of houding van je lichaam te verbeteren. Als je lang niet meer gesport hebt of een nieuwe start wilt maken dan helpen wij je graag met het formuleren en behalen van jouw persoonlijke doelen.

Medische fitness training
Bij Fit aan Zee gaan we net een stap verder en begeleiden we mensen met een verminderde belastbaarheid en vormen zo een brug tussen fysiotherapie en fitness.
Medische fitness is geschikt voor mensen die het behandelingstraject bij een fysiotherapeut of andere specialist hebben afgerond maar nog wel kampen met een verlaagde belastbaarheid. Medische fitness heeft als doel de fysieke en functionele belastbaarheid van mensen met klachten aan het steun- en bewegingsapparaat te verhogen en de algehele conditie te verbeteren.

Better Belly
Bij Fit aan Zee kun je op doeltreffende wijze overtollige kilo’s kwijtraken. Naarmate men ouder wordt, gaat vet meer rond de organen zitten en juist dit vet blijkt moeilijk weg te krijgen. Door middel van bewegen met een band op bais van infrarood technologie wordt het vetverbrandingsproces rond de organen in werking gezet. Na slechts vier weken trainen met Better Belly is het mogelijk je buikomvang met liefst 12 cm te reduceren!

Diplan
Met het voedingsprogramma van Diplan helpt Fit aan Zee je er een gezonde(re) levensstijl op na te houden. Een gezonde levensstijl betekent naast voldoende beweging eveneens gezonde voeding. In deze tijd van culinaire verleidingen is juist deze gezonde voeding steeds vaker een probleem. Fit aan Zee biedt met Diplan op praktische wijze uitkomst en is geschikt voor iedereen die gezonder en bewuster wil leven en daarbij op weg wil worden geholpen. Na tien weken trainen Diplan is het mogelijk je lichaamsgewicht met liefst 10 tot 12 kilo te reduceren!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Zwaaikom 1
Katwijk aan Zee 2225 HX ZH NL
Get directions