Fit 4 Lady Alkmaar

Lekker in je vel in 30 minuten! Fit 4 Lady Alkmaar

Wil je je fitter voelen? Of afvallen? Wil je stevige spieren? Of juist een slank postuur? Bij Fit4lady in Alkmaar begin je met een advies op maat. We bespreken met je wat je wilt bereiken en meten je Body Mass Index (BMI), je vetpercentage en fitheid. Uiteraard krijg je uitleg over de training en apparatuur.

Verband 500 calorieën in 30 minuten
Fit4lady is makkelijk. Je hoeft de apparatuur niet in te stellen; deze past zich aan aan jouw tempo en kracht. Per apparaat train je twee spiergroepen tegelijk. Na 45 seconden, wissel je de krachttraining af met een conditietraining op steps.  In 30 minuten train je zo alle belangrijke spiergroepen en verbeter je je conditie. Daarbij kun je zelfs 500 calorieën verbranden.

Gegarandeerd Resultaat
Fit4lady werkt met een trainingsprogramma dat je spieren beschermt, zorgt voor het verbranden van lichaamsvet en het versnellen van de stofwisseling. Onderzoek heeft uitgewezen dat je met twee keer per week 30 minuten trainen gegarandeerd resultaat zult boeken. En na de training is er genoeg tijd om even na te praten. De koffie en thee staan altijd klaar.

Gratis Proeftraining
Vraag vandaag nog een gratis dagpas aan via Regiofitness voor een proeftraining en een vrijblijvende kennismaking met Fit4Lady Alkmaar.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Oudorperplein 21
Alkmaar 1823 HA NH NL
Get directions