ClubSportive Amsterdam Zuidas

Everybody has a story ClubSportive Amsterdam Zuidas

Clubsportive is een onderscheidende fitnessketen die de nadruk legt op creativiteit, interieur, muziek en entertainment. De basis van Clubsportive wordt gevormd door ons klantvriendelijk en vakkundig personeel. Door hun deskundige begeleiding in een ontspannen sfeer zal iedereen zich direct thuis voelen in onze clubs.

Clubsportive De Zuidas is gevestigd in het kloppend hart van het Amsterdamse zakencentrum. In deze club komt dan ook veel bedrijven sporten. Het is een rustige, ruime club met prachtige inrichting. Het lesaanbod is erg divers. Professionele begeleiders zullen je motiveren en helpen jouw sportieve doelen te bereiken!

"Every body has a story"betekent voor ons een open mind. Iedereen is welkom met zijn persoonlijke sportieve doelstellingen waarin wij willen helpen het beste uit jezelf te halen. Wij motiveren degene die wil werken aan zichzelf en aan een gezond lichaam. Clubsportive gelooft in de principes: kwaliteit, professionaliteit, sfeer, inspiratie en een positieve energie.

Vraag vandaag nog een gratis dagpas aan via Regiofitness en laat ons jou inspireren.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Gustav Mahlerlaan 16
Amsterdam 1082 MA NH NL
Get directions