Club Pellikaan Tilburg

Club Pellikaan Tilburg. For the healthy few

Welkom bij Club Pellikaan in Tilburg. Een exclusieve club voor het hele gezin, van jong tot oud. Met alle luxe die u gewend bent.

Perfect is nooit perfect genoeg
Bij Club Pellikaan hebben we een reputatie hoog te houden. Dus zoeken we elke dag weer naar de veiligste apparatuur, de meest kindvriendelijke aanpak en optimale hygiëne. Altijd gaan voor perfectie. Dat zijn we aan onze stand verplicht.

Alleen de beste mensen
We zijn van huis uit een betrokken familiebedrijf. Uw familie bevindt zich dan ook bij ons in goed gezelschap. Van gecertificeerde trainers en ervaren crècheleidsters tot een team van fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen en andere paramedisch specialisten. En zelfs artsen en een orthopedisch chirurg. Dus, wilt u afvallen, werken aan uw conditie of heeft u een andere doelstelling: de beste mensen helpen u graag verder.

Elke dag zorgen voor een 5-sterrenambiance
Club Pellikaan Tilburg is het best te vergelijken met een luxe 5-sterrenresort. Groots opgezet, een hoog serviceniveau, een chique lounge, de modernste architectuur- en sportfaciliteiten. Geen rijen bij de apparaten. Rust en ruimte. Eigenlijk net zoals bij u thuis!

Uitzonderlijke dingen. Vanzelfsprekend
Bijzondere dingen zijn bij ons heel gewoon. Zoals trainen met de nieuwste fitnessapparatuur. Een minstens zo royaal zwembad als in uw eigen achtertuin. Volop keuze uit speciale activiteiten voor uw ‘verwende’ kinderen, bijvoorbeeld Kids Zumba of junior tennis. Of even met de au pair een balletje slaan op de beste banen. En niet te vergeten: perfect schone douches. Dat vinden we allemaal vanzelfsprekend.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Rueckertbaan 219
Tilburg 5042 AE NB NL
Get directions