City Fit

Gezellig sporten bij City Fit! Slank en Fit

Proefabonnement 6 weken all-inclusive sporten

Dankzij het proefabonnement via Regiofitness is het mogelijk om in plaats van 4 weken, nu zes weken voordelig gebruik te maken fitness faciliteiten en groepslessen bij City Fit. Tevens betaal je geen inschrijfgeld t.w.v. € 10,-. Tijdens een introductieles wordt met u een basisschema doorlopen. Hierna wordt een op maat gemaakt trainingsprogramma opgesteld. Het proefabonnement wordt na zes weken automatisch beëindigt. Je zit dus nergens aan vast. Deze aanbieding kan alleen via Regiofitness worden aangeschaft en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen van City Fit.

 

Informatie over sportcentrum City Fit Zwolle

City Fit is een gezellige sportschool in Assendorp Zwolle. City Fit biedt tal van mogelijkheden op het gebied van groepslessen, fitness en cardiotraining. Dit alles onder begeleiding van professionele instructors.Al onze fitnesstoestellen kunnen naar eigen behoefte worden ingesteld. Je kunt trainen om sterker of gespierder te worden, maar ook om gewoon lekker in beweging te zijn.

 

Loopbanden, crosstrainers, fietsen en roei-ergometers. Onze apparatuur is computergestuurd. Dit maakt het mogelijk de training te controleren en aan te passen aan uw trainingswensen. Zo kan door middel van sensoren in de handvatten de hartslag continue worden afgelezen. Cardiofitness is uitermate geschikt voor mensen die willen of moeten afvallen, voor senioren, voor mensen met gewrichtsproblemen en voor topsporters. Fitnesscentrum City Fit beschikt over een aantal TV-schermen en een groot scala aan tijdschriften: de minuten aan cardiofitness vliegen voorbij!

 

City Fit heeft een groot aanbod in groepslessen. Wat je doel ook is – van verbeteren van je conditie tot spierversterking tot vetverbranding – City Fit heeft je altijd wel wat te bieden. Je sport al bij City Fit Zwolle vanaf € 25,40 per maand.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Assendorperstraat 70
Zwolle 8012 CA OV NL
Get directions