Bootcamp Team Zoetermeer

Haal het optimale uit jezelf met Bootcamp Team Zoetermeer

Bootcamp is een Fitness programma in de buitenlucht van  Zoetermeer. BootcampTeam heeft Bootcamp speciaal ontwikkeld om je snel in goede condititie te krijgen of te houden.

BootcampTeam heeft enthousiaste en inspirerende Personal Trainers die je helpen om Fit en Energiek te worden of te blijven. De trainingen zijn in groepen voor zowel mannen als vrouwen. Bij Bootcamp Team Zoetermeer zijn er ook 2x per week lessen voor ladies only.

De Personal Trainer zal zijn trainingen aanpassen naar jouw fitheidniveau. Met BootcampTeam versterk je jouw spieren en verbeter je jouw conditie.

De fitness trainingen bestaan uit o.a. hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale workout om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen. Lekker in de uitdagende omgeving van strand, bos, park of duinen.

Bootcamp locaties in Zoetermeer

– Zoetermeer – Westerpark (Locatie voor de blauwe brug)

Gratis Proefles:
Reserveer direct je gratis Bootcamp ticket t.w.v. €12,95. De eerste training is om ons te ervaren en natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij zien het als onze taak om vol passie onze trainingen  te geven en het ultieme ‘wauw effect’ te creëren. (let op: Telefoonnummer verplicht)

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Heuvelweg 4
Zoetermeer 2716 DZ ZH NL
Get directions