Basic-Fit Zaandam

Basic-Fit Zaandam - Alleen de prijs is Basic

Basic-Fit Zaandam is gevestigd op de Ds M.L. Kingweg 205-207, 1504 DG, dit is een uitstekend bereikbare in Zaandam-Oost, vlak bij diverse uitvalswegen. Ideaal dus voor alle Zaandammers en voor sporters uit omliggende plaatsen als Koog aan de Zaan, Oostzaan en Zaandijk. Naast onze sportschool is ruime, gratis parkeergelegenheid. De bus stopt op loopafstand.

Wat biedt Basic-Fit?
Basic-Fit is de grootste budget fitnessketen van Nederland. Er is altijd een club bij jou in de buurt! Met de sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym tegen een gegarandeerd laag geprijsd lidmaatschap per maand (Vanaf € 15,95 per maand), biedt Basic-Fit een uniek fitnessconcept aan in Nederland.

Daarbij is de ledenpas overdraagbaar binnen het hele gezin. Wanneer jij niet kunt sporten, dan kan de sportpas "gewoon" gebruikt worden door iemand anders uit het gezin! Dat kan alleen bij Basic-Fit

Voor wie is Basic-Fit Zaandam
In onze sportschool fitnessen mensen van alle leeftijden. Mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Ook jij voelt je er vast en zeker thuis! Eerst zien, dan geloven? Loop gerust eens binnen bij Basic-Fit Zaandam. Je bent van harte welkom.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Dominee Martin Luther Kingweg 205
Zaandam 1504 DG NH NL
Get directions