Basic-Fit Tilburg Drieburcht

Sportinstituut Ooms al 40 jaar een begrip in Tilburg

Sportinstituut Ooms is een multifunctioneel sportcentrum met twee vestigingen in Tilburg. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan al bijna veertig jaar hoog in het vaandel. We zijn er zowel voor de recreatieve sporter, als voor de (semi-)professionele sporter die topprestaties wil leveren.

Fitness & Cardio training
Sportinstituut Ooms is uitgerust met de meest moderne trainingsapparatuur. Doordat de vrije trainingsruimte de hele dag door toegankelijk is, is dit voor velen (zowel beginners als gevorderden) een ideale uitkomst.

Trainen op eigen niveau, of je nu vet wilt verbranden of je conditie wilt verbeteren, alles is mogelijk als je aan cardiotraining doet. De instructeurs helpen je bij het opstellen van het juiste trainingsschema.

Groepslessen
Wie Sportinstituut Ooms zegt, zegt groepslessen. Nergens anders in Tilburg of de wijde omgeving vind je een allround sportschool met zoveel begeleide groepslessen. Onze instructeurs zijn buitengewoon gemotiveerd en op hoog niveau getraind en volgen stages in binnen- en buitenland.

Ook voor Fysiotraining, ouder en kind fitness, diverse budo sporten en natuurlijk gezelligheid kunt je bij ons terecht. Vraag daarom snel jouw gratis proefles aan. Onze sportadviseurs staan voor je klaar.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Puccinistraat 535
Tilburg 5049 GP NB NL
Get directions