Basic-Fit Haarlem

Basic-Fit Haarlem - Alleen de prijs is Basic

 

Basis-Fit Haarlem is gevestigd op de Bernadottelaan 199, 2037 GP Haarlem, dit is een uitstekend bereikbare locatie in Haarlem-Zuid, vlak bij winkelcentrum Schalkwijk en diverse uitvalswegen. Ideaal dus voor alle Haarlemmers en voor sporters uit omliggende plaatsen als Bloemendaal, Heemstede en Vijfhuizen. Naast onze sportschool is ruime, gratis parkeergelegenheid. De bus stopt op loopafstand.

Basic-Fit is de grootste budget fitnessketen van Nederlan. Er is altijd een club bij jou in de buurt! Met de sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym tegen een gegarandeerd laag geprijsd lidmaatschap per maand (Vanaf € 15,95 per maand), biedt Basic-Fit een uniek fitnessconcept aan in Nederland.

Daarbij is de ledenpas overdraagbaar binnen het hele gezin. Wanneer jij niet kunt sporten, dan kan de sportpas "gewoon" gebruikt worden door iemand anders uit het gezin! Dat kan alleen bij Basic-Fit

Voor wie is Basic-Fit Haarlem
In onze sportschool fitnessen mensen van alle leeftijden. Mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Ook jij voelt je er vast en zeker thuis! Eerst zien, dan geloven? Loop gerust eens binnen bij Basic-Fit Fitness Haarlem. Je bent van harte welkom.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Bernadottelaan 199
Haarlem 2037 GP NH NL
Get directions