Basic-Fit Eindhoven – Klokgebouw

Basic-Fit Eindhoven Klokgebouw - Alleen de prijs is Basic

Basic-Fit Eindhoven Klokgebouw is gevestigd in het Klokgebouw op nummer 256 (6e verdieping), 5617 AC, dit is een uitstekend bereikbare locatie in Eindhoven. De club is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer zo ligt het station Eindhoven Beukenlaan op een paar 100 meter van het Klokgebouw. Met de auto zijn verschillende routes mogelijk. Vanaf de ring is er een afslag naar de parkeergarage van het Klokgebouw waar Basic-Fit zich bevindt. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Wat biedt Basic-Fit?
Basic-Fit is de grootste budget fitnessketen van Nederland. Er is altijd een club bij jou in de buurt! Met de sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym tegen een gegarandeerd laag geprijsd lidmaatschap per maand (Vanaf € 15,95 per maand), biedt Basic-Fit een uniek fitnessconcept aan in Nederland.

Daarbij is de ledenpas overdraagbaar binnen het hele gezin. Wanneer jij niet kunt sporten, dan kan de sportpas "gewoon" gebruikt worden door iemand anders uit het gezin! Dat kan alleen bij Basic-Fit

ONBEPERKT SPINNEN!
Als eerste bij Basic-Fit Klokgebouw: ClubVirtual Cycling neemt je mee naar bestemmingen over de hele wereld! De virtuele lessen bieden de mogelijkheid om buiten de vaste uren een fitnessles te volgen. De ideale manier om een spinningles te volgen op een tijdstip dat jij zelf bepaalt!

Voor wie is Basic-Fit Eindhoven Klokgebouw
In onze sportschool fitnessen mensen van alle leeftijden. Mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Ook jij voelt je er vast en zeker thuis! Eerst zien, dan geloven? Loop gerust eens binnen bij Basic-Fit Fitness Eindhoven Klokgebouw. Je bent van harte welkom.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Klokgebouw 256
Eindhoven 5617 AC NB NL
Get directions