Basic-Fit Ede Centrum

Basic-Fit Ede Centrum - Alleen de prijs is Basic

Basic-Fit Ede Centrum is gevestigd op de Grotestraat 61, 6711 AJ, dit is een uitstekend bereikbare locatie in Ede. Het openbaar vervoer stopt voor de deur.

Wat biedt Basic-Fit?
Basic-Fit is de grootste budget fitnessketen van Nederland. Er is altijd een club bij jou in de buurt! Met de sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym tegen een gegarandeerd laag geprijsd lidmaatschap per maand (Vanaf € 15,95 per maand), biedt Basic-Fit een uniek fitnessconcept aan in Nederland.

Daarbij is de ledenpas overdraagbaar binnen het hele gezin. Wanneer jij niet kunt sporten, dan kan de sportpas "gewoon" gebruikt worden door iemand anders uit het gezin! Tevens kan er tegen een kleine vergoeding gebruik gemaakt worden van de douche en zonnebank. Dat kan alleen bij Basic-Fit

Voor wie is Basic-Fit Ede Centrum
In onze sportschool fitnessen mensen van alle leeftijden. Mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Ook jij voelt je er vast en zeker thuis! Eerst zien, dan geloven? Loop gerust eens binnen bij Basic-Fit Fitness Ede Centrum. Je bent van harte welkom.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Grotestraat 61
Ede 6711 AE GE NL
Get directions