Basic-Fit Dordecht

Basic-Fit Dordrecht - Alleen de prijs is Basic

Basic-Fit Dordrecht is gevestigd op de Van Godewijckstraat 19, 3311 GR, dit is een uitstekend bereikbare locatie in het centrum van Dordrecht, vlak bij diverse uitvalswegen. Ideaal dus voor alle Dordtenaren en voor sporters uit omliggende plaatsen als Zwijndrecht, Papendrecht en ‘s-Gravendeel (Via een toltunnel). Naast onze sportschool is beperkt parkeergelegenheid. Station Dordrecht bevindt zich op loopafstand.

Wat biedt Basic-Fit?
Basic-Fit is de grootste budget fitnessketen van Nederland. Er is altijd een club bij jou in de buurt! Met de sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym tegen een gegarandeerd laag geprijsd lidmaatschap per maand (Vanaf € 15,95 per maand), biedt Basic-Fit een uniek fitnessconcept aan in Nederland.

Daarbij is de ledenpas overdraagbaar binnen het hele gezin. Wanneer jij niet kunt sporten, dan kan de sportpas "gewoon" gebruikt worden door iemand anders uit het gezin! Dat kan alleen bij Basic-Fit

Voor wie is Basic-Fit Dordrecht
In onze sportschool fitnessen mensen van alle leeftijden. Mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Ook jij voelt je er vast en zeker thuis! Eerst zien, dan geloven? Loop gerust eens binnen bij Basic-Fit Fitness Dordrecht. Je bent van harte welkom.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Van Godewijckstraat 19
Dordrecht 3311 GR ZH NL
Get directions