Basic-Fit Den Helder

Basic-Fit Den Helder - Alleen de prijs is Basic

Basic-Fit Den Helder is gevestigd op de Industrieweg 14, 1785 AG, dit is een uitstekend bereikbare locatie in Den Helder, op bedrijventerrein Westoever, vlak bij diverse uitvalswegen. Ideaal dus voor alle Nieuwediepers en voor sporters uit omliggende plaatsen als Julianadorp, Breezand en Anna Paulowna. Naast onze sportschool is ruime, gratis parkeergelegenheid. De bus stopt om de hoek.

 

Wat biedt Basic-Fit?
Basic-Fit is de grootste budget fitnessketen van Nederland. Er is altijd een club bij jou in de buurt! Met de sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym tegen een gegarandeerd laag geprijsd lidmaatschap per maand (Vanaf € 15,95 per maand), biedt Basic-Fit een uniek fitnessconcept aan in Nederland.

Daarbij is de ledenpas overdraagbaar binnen het hele gezin. Wanneer jij niet kunt sporten, dan kan de sportpas "gewoon" gebruikt worden door iemand anders uit het gezin! Dat kan alleen bij Basic-Fit

Voor wie is Basic-Fit Den Helder
In onze sportschool fitnessen mensen van alle leeftijden. Mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Ook jij voelt je er vast en zeker thuis! Eerst zien, dan geloven? Loop gerust eens binnen bij Basic-Fit Fitness Den Helder. Je bent van harte welkom.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Industrieweg 14B
Den Helder 1785 AG NH NL
Get directions