Basic-Fit Delft

Basic-Fit Delft - Alleen de prijs is Basic

Basic-Fit Delft is gevestigd op de Breestraat 37, 2611 RE, dit is een uitstekend bereikbare locatie in het centrum van Delft, vlak bij diverse uitvalswegen. Ideaal dus voor alle Delftenaren en voor sporters uit omliggende plaatsen als Pijnacker, Wateringen en Rijswijk. Naast onze sportschool is ruime parkeergelegenheid. Station Delft bevindt zich op loopafstand.

Wat biedt Basic-Fit?
Basic-Fit is de grootste budget fitnessketen van Nederland. Er is altijd een club bij jou in de buurt! Met de sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym tegen een gegarandeerd laag geprijsd lidmaatschap per maand (Vanaf € 15,95 per maand), biedt Basic-Fit een uniek fitnessconcept aan in Nederland.

Daarbij is de ledenpas overdraagbaar binnen het hele gezin. Wanneer jij niet kunt sporten, dan kan de sportpas "gewoon" gebruikt worden door iemand anders uit het gezin! Dat kan alleen bij Basic-Fit

Voor wie is Basic-Fit Delft
In onze sportschool fitnessen mensen van alle leeftijden. Mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Ook jij voelt je er vast en zeker thuis! Eerst zien, dan geloven? Loop gerust eens binnen bij Basic-Fit Fitness Delft. Je bent van harte welkom.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Breestraat 37
Delft 2611 RE ZH NL
Get directions