Basic-Fit Arnhem

Basic-Fit Arnhem - Alleen de prijs is Basic

Basic-Fit Arnhem is gevestigd op de Groningersingel 1043, 6835 GN, dit is een uitstekend bereikbare locatie in Arnhem-Zuid, vlak bij winkelcentrum Vredenburg en diverse uitvalswegen. Ideaal dus voor alle Arnhemmers en voor sporters uit omliggende plaatsen als Huissen, Westervoort en Elst. Naast onze sportschool is ruime, gratis parkeergelegenheid. De bus stopt voor de deur.

Wat biedt Basic-Fit?
Basic-Fit is de grootste budget fitnessketen van Nederland met 58 sportscholen. Er is altijd een club bij jou in de buurt! Met de sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym tegen een gegarandeerd laag geprijsd lidmaatschap per maand (Vanaf € 15,95 per maand), biedt Basic-Fit een uniek fitnessconcept aan in Nederland.

Daarbij is de ledenpas overdraagbaar binnen het hele gezin. Wanneer jij niet kunt sporten, dan kan de sportpas "gewoon" gebruikt worden door iemand anders uit het gezin! Dat kan alleen bij Basic-Fit

Voor wie is Basic-Fit Arnhem
In onze sportschool fitnessen mensen van alle leeftijden. Mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Ook jij voelt je er vast en zeker thuis! Eerst zien, dan geloven? Loop gerust eens binnen bij Basic-Fit Fitness Arnhem. Je bent van harte welkom.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Groningensingel 1043
Arnhem 6835 GN GE NL
Get directions