Avondtrainer

Wordt fitter dan ooit met Bootcamp & Personal Training

Personal training op maat
Wij verzorgen personal training in leiden en omgeving voor mensen die gericht willen werken aan hun fysieke gesteldheid en hun gezondheid willen verbeteren. Hierbij richt AvondTrainer.nl zich specifiek op begeleiding in de late middaguren en avonduren. De trainingen kunnen worden gegeven bij u thuis, in de sportschool, in de buitenlucht of op het werk.

Via een persoonlijk bewegingsschema zorgen wij er samen voor dat de doelen die u stelt gehaald worden. Hierbij kunt u denken aan:
 

  • Krachttraining
  • Afvallen of verlagen van het vetpercentage
  • Revalidatie
  • Gezonder voedingspatroon
  • Het verbeteren van de conditie
  • Algehele fitheid van het lichaam
  • Figuurcorrectie

Bootcamp
Bootcamp is een trainingsmethode overgewaaid uit Amerika waarbij sporters middels een intensieve total body workout in de buitenlucht werken aan hun conditie. Dit alles onder leiding van een gedisciplineerde bootcamp trainer. Alle spiergroepen worden aangepakt. Er wordt gewerkt aan de algehele conditie en aan een krachtstoename van het lichaam. Geen fitnesstoestellen, maar lekker actief bezig zijn in de natuur. We gaan volledig back to basic!

Gratis Bootcamp Proeftraining
Dus vindt u het leuk om uw conditie te verbeteren maar heeft u geen zin om naar de sportschool te gaan, dan is bootcamp in Leiderdorp en omstreken echt iets voor u! Schrijf u nu in voor de gratis proefles.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Van Diepeningenlaan 82
Leiderdorp 2352 KA ZH NL
Get directions