Amstelhof Sport & Health Club

Welkom bij Amstelhof Health Club in Uithoorn

Fit worden en blijven, dat wilt toch iedereen? 
Redenen genoeg dus om in beweging te komen! Uiteraard is het voor je lichaam niet vanzelfsprekend om ineens een geheel ander ritme aan te nemen. Daarom is het van groot belang om een uitgebalanceerd fitnessprogramma te volgen. Ook voor groepslessen, spinning, Personel Training, zwemmen, tennis, sqaush en vele andere zaalsporten ben jij bij Amstelhof op het goede adres.

Jouw start bij Amstelhof!
Bij afsluiting van een lidmaatschap bij Amstelhof ontvang je allereerst een vitaliteitscheck. Deze unieke check, de V-Check (adviesprijs €129,-), geeft aanbevelingen op het gebied van beweging, voeding en ontspanning. Met behulp van de aanbevelingen maken wij een schema dat 100% is afgestemd op jouw lichamelijk en geestelijke mogelijkheden. Een betere 'gezonde' start is niet denkbaar en deze test wordt in de regio exclusief aangeboden bij Amstelhof!

Ervaar Amstelhof ook en vraag vandaag nog jouw gratis dagpas. Op deze manier kun je kennismaken met de faciliteiten, de instructeurs, de gezellige sfeer, de hygiëne en de heerlijk open uitstraling. 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Noorddammerweg 30
De Kwakel 1424 NX NH NL
Get directions