Akademia Training Club

Akademia Training Club Amsterdam - Sporten op z'n best

 

Training Club Akademia in Amsterdam is voor iedereen die energie wil hebben, er goed uit wil zien, goed wil presteren en gezond wil zijn. Kortom, voor iedereen die op zijn best wil zijn en vol van het leven wil genieten.

We weten dat bewegen essentieel is, maar het is moeilijk om een manier van sporten te vinden die werkt en vol te houden is. Het is vaak te individueel, te saai, te ingewikkeld, of het werkt gewoon niet. Akademia biedt een manier van sporten waarmee je wel resultaten behaalt en behoudt.

Resultaat telt
Bij Akademia sport je namelijk niet alleen, je traint. Trainen betekent doelgericht, effectief en progressief bezig zijn, zodat je steeds beter wordt en steeds meer resultaat behaalt. Bij Akademia volg je trainingsprogramma's die deze constante verbetering en vooruitgang mogelijk maken. Alle programma’s zijn effectief, eenvoudig te volgen en op eigen intensiteit te doen.

Persoonlijke begeleiding
Maar om resultaten te behalen is meer nodig dan een goede training. Motivatie is minstens even belangrijk. Daarom sport je bij Akademia altijd onder begeleiding, in een inspirerende omgeving, op motiverende muziek en samen met anderen. Dit zorgt ervoor dat je meer doet en meer bereikt dat als je alleen traint.

Gratis Proeftraining
Sporten bij Akademia betekent beter trainen en meer bereiken. Probeer Akademia Training Club eenmalig gratis en ontdek sporten op z'n best!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Javaplein 14
Amsterdam 1094 HW NH NL
Get directions