Active Health Center Leidschenveen

Gezond & Fit bij Active Health Center Leidschenveen

 

In Den Haag schieten sportscholen als paddenstoelen uit de grond. Logisch want tegenwoordig staat gezondheid hoog in het vaandel en van bewegen word je gezond. Gezondheid is echter niet alleen bewegen, maar ook ontspannen! Kom na een drukke dag op het werk zwemmen in ons zwembad (31 graden) om daarna te relaxen in de sauna. Blaas stoom af op onze fitness en cardioafdeling van Active Health Center in Den Haag. Dans gezellig mee met onze zumbales of word je bewust van je lichaam tijdens pilates. Neem vervolgens na afloop een gezonde fruitshake aan onze bar om daarna weer fris en energiek ons centrum te verlaten!
 

Persoonlijke & professionele begeleiding
Veel mensen denken dat het met rugklachten, overgewicht, hartklachten of bijv. reuma niet mogelijk is om met fitnessen te beginnen. Maar juist met deze klachten is het erg belangrijk om te bewegen. Dat dit onder professionele begeleiding moet gebeuren is vanzelfsprekend. Met ons team van fysiotherapeuten, manueel therapeut, diëtist en fitnessinstructeurs kunnen wij deze begeleiding bieden.


Gratis Proeftraining
Kortom bij  Active Health Center Leidschenveen in Den Haag trainen mensen die een meer persoonlijke en specifieke benadering wensen en graag willen trainen in een centrum waar gezelligheid en professionaliteit hand in hand gaan. Meld je daarom aan voor een gratis dagpas.

Wij werken alleen met maandabonnementen. U bent bij ons dus niet, zoals bij vele andere sportscholen, voor een langere periode aan een abonnement gebonden.

 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Henri Faasdreef 226
Den Haag 2492 JJ ZH NL
Get directions