4lijf

gezond, gemakkelijk én gezellig !!

Wil je afslanken, je conditie verbeteren of werken aan sterke spieren? Met altijd persoonlijke begeleiding? In je eigen tijd, je eigen huis of lekker buiten?

 Veel mensen kennen dit gevoel; ze zijn vermoeid, ze hebben een stressvol en druk bestaan, ze ervaren lichamelijke klachten of zijn niet tevreden met hun figuur. Elke dag nemen zij zich voor om gezonder te gaan leven en te gaan sporten, maar toch lukt dit niet.

Personal training is dan dé oplossing. De personal trainer onderzoekt wat je nodig hebt en maakt op maat een plan van aanpak om je gezondheid en vitaliteit te verbeteren. Met de juiste personal trainingsschema’s die afgestemd zijn op jouw wensen, mogelijkheden en eventuele beperkingen, zul je snelle maar vooral blijvende resultaten behalen.

Een personal trainer motiveert en stimuleert je om aan de slag te gaan en je leefstijl te verbeteren.

Niet alleen behaal je onder professionele begeleiding je doelstellingen, maar behoudt je deze ook. Daarbij komt dat je eigen personal trainer zich aanpast aan jouw agenda en activiteiten. Dus: training en begeleiding van lichaam en geest op momenten wanneer het voor jou het beste uitkomt. Dit kan op elke gewenste locatie, bij je thuis, op het werk, in de sportschool of lekker buiten, en daarmee is je nieuwe manier van leven direct begonnen. Want; de ‘nieuwe manier van leven’ zou een dagelijks begrip voor je moeten worden.’ 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Prins Mauritsstraat 51
Zwolle 8019 XS OV NL
Get directions