Sportcentrum Rivium

Sportcentrum Rivium. Profesionaliteit, individualiteit en plezier in sporten!

In sportcentrum Rivium kun je kiezen uit een groot aanbod sporten. Voor iedereen van elke leeftijd en elk trainingsniveau is er wel een passende les om te volgen. Wat je doel ook is! Als je wilt afvallen, conditie wilt verbeteren, revalideren of meer spierkracht wilt opbouwen, voor elke doel is er een passende workout!

Laat je bijvoorbeeld meeslepen op geweldige muziek door onze gepassioneerde instructeurs die je tijdens groepslessen motiveren. Om er achter te komen welke groepsles bij jou past, kun je het beste zelf ervaren door een proefles te volgen.

Professionaliteit
De jarenlange ervaring en gedegen opleidingen van ons personeel staan garant voor kwaliteit. Stuk voor stuk mensen met kennis van zaken, een professionele instelling, maar bovenal oog voor je wensen en mogelijkheden.

Plezier
Voor alles wat je doet in het leven kan plezier een belangrijke inspiratiebron zijn. Sporten kenmerkt zich door lichamelijke inspanning en geestelijke ontspanning. Wij van Sportcentrum Rivium zijn zelfs van mening dat je van al die energieke dingen gelukkig wordt. Je hersenen maken endorfine aan, je voelt je lekkerder, je slaapt beter, je wordt fitter, alerter. Blijer èn sterker.  Ook in je hoofd. Vraag dus vandaag nog jouw gratis dagpas aan via Regiofitness.nl

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Rivium 2e Straat 11
Capelle aan den IJssel 2909 LG ZH NL
Get directions