Sportcentrum Iedema

Bij Sportcentrum Iedema in Harderwijk is sporten nooit Saai. Nu gratis proefles.

Jong en oud, iedereen kan sporten bij Iedema. Veel lessen gebeuren in vaste groepen en uren, maar er is natuurlijk ook ruimte om zelf je tijden en lessen te bepalen. Sporten is bepaald niet saai. Integendeel, het is juist erg afwisselend. Zeker bij Iedema.

Fitness en Wellness
We bieden u niet alleen een ruime keuze aan sporten, maar u kunt ook nog eens gebruikmaken van onze andere faciliteiten, zoals sauna en zonnebank. Of u spreekt eens heerlijk een sportmassage af. Bovendien is Iedema altijd de eerste met de laatste trends. Iedema heeft twee verbouwingen achter de rug, waardoor u sport in een modern, multifunctioneel centrum. Kortom, Iedema is volop in beweging.

Sportcentrum Iedema staat voor:

  • Gezelligheid, persoonlijke aandacht en service
  • Verantwoorde sportbeoefening
  • Ruim aanbod verschillende soorten sport en fitness
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste trends
  • Gekwalificeerd personeel een hoogwaardige apparatuur

Vereniging Exclusieve Sportcentra
Sportcentrum Iedema is aangesloten bij de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES). Hierdoor voldoen wij aan de hoogste kwaliteitsstandaard en zijn in het bezit van het keurmerk LERF totaal. Bij een VES sportcentrum kunt u terecht voor een uitgekiend sportprogramma toegespitst op jouw persoonlijke behoeften en wensen.

Gratis dagpas
Gratis uitproberen? Vraag nu een gratis dagpas aan via Regiofitness en je kunt Sportcentrum Iedema in Harderwijk gratis één dag uitproberen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Parkweg 2
Harderwijk 3842 AD GE NL
Get directions