Sportcentrum Hollander

Sportcentrum Hollander sport en beweging voor iedereen.

Sportcentrum Hollander is een veelzijdig fitnesscentrum in Rotterdam.  Iedereen voelt zich op zijn gemak en je hebt de keuze uit verschillende lidmaatschapvormen.

De Nautilus fitnessmethode, je merkt dat het werkt.
Bij Sportcentrum Hollander wordt getraind volgens de Nautilus methode. Nauthilus  fitnesstraining is een intensieve, efficiënte trainingsmethode, effectiever dan welk ander trainingsprogramma dan ook. Het is het ideale fitnessprogramma voor mensen die eigenlijk geen tijd, zin of gelegenheid hebben om te trainen. Maar die na korte tijd resultaten willen zien en voelen.

Share the Fun
Naast kracht en cardio fitness kunt u bij Sportcentrum Hollander terecht voor diverse groepslessen. Spinning, Zumba en Steps zijn slechts enkele voorbeelden van groepslessen die dagelijks worden aangeboden.

Vrijblijvende kennismaking
Wij nodigen u uit om onder het genot van een gratis kopje thee of koffie samen met u de mogelijkheden geheel vrijblijvend door te nemen tijdens een rondleiding. Registreer je daarom vandaag nog via Regiofitness voor een afspraak  bij Sportcentrum Hollander in Rotterdam.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

1e Jerichostraat 18
Rotterdam 3061 GE ZH NL
Get directions