Sport- & Gezondheidscentrum Laarbeek

Gratis proeftraining bij Sport- & Gezondheidscentrum Laarbeek

Sport- & Gezondheidscentrum Laarbeek, al ruim 12 ½ gevestigd in het hart van Beek en Donk, is een centrum waar kwaliteit en persoonlijke benadering voorop staat. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een club, waar we professionaliteit, gezelligheid, goede begeleiding en moderne faciliteiten hoog in het vaandel hebben staan.

Persoonlijke benadering
Ons team van enthousiaste en gediplomeerde medewerkers laten je ervaren dat bewegen in een sportcentrum heel zinvol, gezellig en leuk kan zijn! Ze proberen je te motiveren, te stimuleren en proberen het beste uit jezelf te halen, waardoor je met een fit en heerlijk voldaan gevoel een training of les afsluit.

De voordelen van Sport- & Gezondheidscentrum Laarbeek:

  • Moderne fitnesszaal en ruime Aerobicszaal
  • Goede airco voor optimaal trainingsklimaat
  • Groepslessen: Spinning, LesMills, Pilates en Zumba
  • 55plus, jeugdfitness en Nordic Walking

Vereniging Exclusieve Sportcentra
Sport- & Gezondheidscentrum Laarbeek is aangesloten bij de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES). Hierdoor voldoen wij aan de hoogste kwaliteitsstandaard en zijn in het bezit van het keurmerk LERF totaal. Bij een VES sportcentrum kunt u terecht voor een uitgekiend sportprogramma toegespitst op jouw persoonlijke behoeften en wensen.

Gratis dagpas
Gratis uitproberen? Vraag nu een gratis dagpas aan via Regiofitness en je kunt Sport- & Gezondheidscentrum Laarbeek in Beek en Donk gratis één dag uitproberen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Otterweg 29A
Beek en Donk 5741 BC NB NL
Get directions