Shape All Inn

Ontspanning en inspanning bij Shape all in Amsterdam

Aanbieding proefabonnement

Shape all in is gevestigd in een modern ruim pand met een sportieve inspirerende sfeer. Met een proefabonnement van Regiofitness kun je Shape All in 6 weken lang uitproberen. Om jou in de eerste 6 weken goed op gang te helpen, krijg je een gratis persoonlijk trainingsschema.  Tevens betaal je geen inschrijfkosten en bespaar je direct € 30,- Het proefabonnement wordt na zes weken automatisch beëindigt. Je zit dus nergens aan vast. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kan alleen worden aangeschaft via Regiofitness.

 

Info Shape All In

In onze ruim opgezette Fitness en Cardio ruimte is altijd professionele begeleiding aanwezig.

Op afspraak kan er gratis een persoonlijk trainingsschema worden gemaakt. Ook bestaat de mogelijkheid tot privé begeleiding door een gekwalificeerde Personal Trainer. Afspraken hiervoor kun je bij de receptie maken. Tevens bieden we diverse small group trainingen aan. Je kunt hier ten alle tijden aan meedoen. Wij helpen je om gemotiveerd en met plezier te blijven sporten.


Maak gebruik van 650 m2 Fitness met Technogym Element+, Pure strenght plate loaded, free weights, Kinesis, Funxtion zone, cardio met tv en internet, een grote zaal voor groepslessen en een sfeervolle zaal voor yoga en pilates. Onze fitness begeleiders, personal trainers, instructeurs en vriendelijk bar-receptiepersoneel staan voor je klaar.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Van Hallstraat 617
Amsterdam 1051 HG NH NL
Get directions