Paradise Health Centre Fijnaart

Exclusief en Sfeervol sporten bij Paradise Health Centre Fijnaart

Paradise Health Centre in Fijnaart  is een exclusief, sfeervol fitnesscentrum in een totaal gerenoveerde oude boerderij.  Wij bieden u een uitgebreid assortiment van cardio/fitness en free-weight toestellen aan.

Ruim aanbod groepslessen
Er is zowel een RPM/Spinning- als een groepslesruimte voor het geven van diversen Les Mills, clubjoy als free-style lessen. Beide ruimtes zijn voorzien van afzuiging en een geweldige disco, licht, en geluidsinstallatie.

Relaxen
Wilt u relaxen na het sporten dan kunt u gebruik maken van onze sauna (meegerekend in het abonnement) en genieten van de heerlijke uitzicht view over het gehele fitness centrum. Ook kunt u voor de ontspanning tegen bijbetaling gebruik maken van één van onze zonnebanken. Voor het nuttigen van een hapje of drankje kunt u terecht in onze sfeervolle BOEREBAR.

Proeftraining
De eerste training duurt ongeveer 1,5 uur inclusief intake gesprek. Persoonlijke doelstellingen en eventuele lichamelijke klachten worden onder de aandacht gebracht en verwerkt in uw persoonlijke trainingsschema. Vraag vandaag nog uw proeftraining aan via Regiofitness.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Kadedijk 120A
Fijnaart 4793 RR NB NL
Get directions