Orange Wellness Club

Orange Wellness Club de meest unieke en Luxe club van Nederland

De plek waar inspanning en ontspanning samenkomen, waar uw gezondheid en welzijn het middelpunt van de aandacht zijn, waar service en kwaliteit op een zeer hoog niveau staan en waar all-in echt all-in is. Dat is Orange Wellness Club, de meest unieke en luxe club van Nederland.

Als u kiest voor de Wellness leefstijl, zult u meer kracht, vitaliteit en levenslust ervaren. U kunt meer genieten van uw lichaam en uw sociale omgeving en het maximale uit het leven halen.

Groepslessen zijn een uitstekende manier om uw figuur en conditie te verbeteren. Een groepsles is altijd onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur. Orange Wellness Club heeft twee zalen waarin wekelijks een groot aantal groepslessen gegeven worden voor jong en oud, mannen en vrouwen.

Heerlijk ontspannen
Dankzij ons ruime aanbod aan Wellness Faciliteiten kunt u bij Orange Wellness Club heerlijk ontspannen in onze sauna of onder de Zonnebank. Daarnaast hebben we een gezellige lounge bar met de lekkerste dranken en gerechten.

Persoonlijke begeleiding
Bij onze club is iedere trainer verantwoordelijk voor een vaste groep leden zodat u als klant een ´personal trainer´ hebt die u via het systeem altijd en overal kunt vragen om hulp, advies of aanpassing van een trainingsschema.

Wellness Key
Om u zo goed mogelijk te helpen hebben we de meest moderne Wellness software met voor u als tastbare herkenning de Wellness Key. Met deze ene sleutel kunt u alles binnen de club doen. Toegang wordt verschaft met deze key, uw locker gaat ermee open, u kunt ermee betalen binnen de club en u kunt uw persoonlijke digitale trainingsprogramma er volledig mee besturen

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Kalkovenweg 52
Alphen aan den Rijn 2401 LK ZH NL
Get directions