Laco sportcentrum Kroonenburg

Het meest complete sportcentrum van Oirschot en omstreken!

Voor elk wat wils

Laco sportcentrum Kroonenburg in Oirschot biedt een gevarieerd aanbod voor alle leeftijden. Dit multifunctionele sportcentrum heeft onder andere een zwembad, fitnesscentrum met airconditioning, squashbanen, sauna en Turks stoombad, buitenbad, zonnebank, sportcafé, fysiotherapie, schoonheidssalon, kinderopvang en ruime parkeergelegenheid.

Met het fraaie overdekte en openluchtzwembad, het moderne fitnesscentrum en het gezellige sportcafé biedt sportcentrum Kroonenburg ruim 3000 m2 sportoppervlakte. Voor elk wat wils. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters. Wij bieden iedereen de gelegenheid op een deskundige en gezellige manier te sporten. Met de ClubJoy lesprogramma's bieden wij eenvoudige en effectieve work-outs. Bij ons vind je de ideale mix van inspanning en ontspanning.

Eigentijdse aanpak
Bij sportcentrum Kroonenburg werken professionele sportinstructeurs. En waar nodig zetten wij specialisten in. Wij houden van een eigentijdse aanpak. Zo hebben wij een uitgekiend zwemlesplan: Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf 4 jaar. Maar ook voor baby's hebben wij een uniek zwemprogramma ontwikkeld: Laco Knuffelzwemmen. Op aparte tijden kunnen senioren en mensen die om medische gronden gaan sporten, meedoen aan speciaal voor hen ontwikkelde programma's. De jeugdige zwemmer kan zich uitleven bij het discozwemmen. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden van onze bezoekers.

Laco sportcentrum Kroonenburg biedt een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden voor inwoners van: Oirschot, Oisterwijk, Moergestel Middelbeers, Wintelre, Best, Spoordonk, Eindhoven en omgeving.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

De Kemmer 1
Oirschot 5688 GK NB NL
Get directions