HealthCity Papendrecht – All inclusive

Fitness en meer - HealthCity Papendrecht | All inclusive

HealthCity Papendrecht is een sport-, fitness- en ontspanningsketen met een bijzondere combinatie van luxe accommodaties en laagdrempelige gezelligheid in een omgeving van hoogstaande service.

 

HealthCity Papendrecht is een gezellige, gemoedelijke club met een huiselijke sfeer. De ligging is centraal dus we zijn makkelijk te bereiken. Onze fitnessprogramma's zijn altijd up te date, zodat we jou doelgericht kunnen begeleiden. Onze club is schoon en van alle gemakken voorzien. Je kunt gerust zeggen dat wij de nummer 1 fitnessclub van Papendrecht zijn. The place to be!

Bij de All inclusive fitness club HealthCity in Papendrecht, kunt u met één clublidmaatschap fitnessen, groepslessen volgen én kunt u gebruik maken van faciliteiten zoals sauna, kinderopvang en drankjes in de sfeervolle lounge.

Eerste klas begeleiding en faciliteiten
Bij HealthCity Papendrecht kunt u terecht voor professionele begeleiding, de nieuwste gebruiksvriendelijke apparatuur en een compleet groepslesprogramma, waaronder Les Mills lessen zoals BodyPump en RPM, maar ook Zumba.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Lange Tiendweg 4
Papendrecht 3353 CW ZH NL
Get directions