Healthcenter Hoornse Vaart

De leukste sportschool in Alkmaar en omstreken. Vraag nu jouw dagpas aan!

Healthcenter Hoornse Vaart beschikt over een royale van airco voorziene fitnesszaal met professionele apparatuur. Een overzichtelijke ruimte waar de hele dag een trainer aanwezig is. U kunt bij ons op een verantwoorde manier gecontroleerd bewegen, en zo werken aan een betere kwaliteit van leven.

We kunnen een circuit-training programma voor u maken. Voor vetverbranding of conditietraining kunt u gebruik maken van de cardioapparaten. Maar ook voor vrije fitness bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gediplomeerde en ervaren trainers begeleiden u met een schema dat exact op uw wensen is toegespitst.

Liefhebbers van meer dynamisch trainen kunnen daarnaast kiezen voor een gevarieerd programma van groepslessen, zoals Zumba, Indoor Cycle en BBB. Van Les Mills bieden wij Bodypump, Bodycombat, Bodybalance en SH'BAM.

U kunt ook personal training krijgen in Healthcenter Hoornse Vaart. Een personal trainer zorgt er voor dat u zó traint dat u uw doel realiseert. Daarnaast bieden we kracht- en cardiotraining voor   (ex-)hartpatiënten onder deskundige begeleiding van een revalidatie fysiotherapeut.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Hertog Aalbrechtweg 4
Alkmaar 1823 DL NH NL
Get directions