Health- en Racketclub Fitplaza

Fitplaza het highservice familieconcept van Zwolle

De Club voor iedereen
Fitplaza Health & Racketclub in Zwolle is een club met veelzijdigheid. Voor het gehele gezin biedt Fitplaza haar diensten aan. Wilt u lekker ontspannen na een hectische week? Wij bieden u die ontspanning. De kinderen vragen zelf om naar Fitpanda te gaan en lekker te genieten van alle aandacht die ze krijgen in de Fitplaza kindercrèche of de Fitplaza Kidsinstuif.

Heerlijk genieten en ontspannen
Terwijl u heerlijk gaat sporten, nagenieten in de sauna, Turksstoombad, whirlpool, scrubcorner en afkoelen op het dakterras, terwijl Beursplaza u een heerlijke fruitshake komt brengen. Ook wanneer u de kinderen uit huis heeft en heerlijk weer alle tijd heeft om aan uw eigen gezondheid te werken en te genieten van iedere dag, dan bent u bij Fitplaza uitstekend op uw plek. Fitplaza maakt sporten en ontspannen tot één groot feest.

Gratis dagpas
Fitplaza heeft als missie een hoog service niveau in de manier hoe we leden begeleiden entertainen en de aandacht geven die zij verdienen. Wij nodigen u van harte uit om onze gastvrijheid op de proef te stellen. Vraag uw gratis dagpas aan via Regiofitness.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Palestrinalaan 913
Zwolle 8031 VA OV NL
Get directions