Fresh Health & Fitness Amsterdam

Fresh Fitness Amsterdam De Health Club waar u met plezier naar toe gaat!

Sporten bij Health Club Fresh Amsterdambetekent allereerst met plezier bezig zijn met uw lichaam. Met hulp van de nieuwste technogym fitnesstoestellen zal bewegen makkelijker worden dan ooit. Heeft u toch vragen, dan staan onze coaches altijd voor u klaar.

Wilt u serieus aan uw conditie werken, kies dan een fitnessclub waar u met plezier naar toe gaat. Dan gaat u vaker en haakt u minder snel af.

Fresh staat bekend om zijn gezellige, ongedwongen sfeer en de persoonlijke  professionele begeleiding door het personeel!  Er wordt stevig getraind binnen de fitnesszaal en op de aerobicsvloer maar er wordt ook gezellig gebabbeld, kranten gelezen en uitgepuft met een glaasje vers geperste vruchtensap aan de bar.

Fresh biedt u een mooie mix van inspanning en ontspanning. Ons publiek is enorm gevarieerd; de oudere en de jongere sporter, de beginnende en gevorderde sporter, de slanke en de wat zwaardere sporter, de recreatieve en de topsporter en alles wat daar tussen in zit.

Groepslessen
Fresh onderscheidt zich ten opzichte van andere fitness centra's door het geven van heel veel freestyle lessen. Deze lessen worden niet via een vast protocol gegeven en zijn daardoor altijd leuk en afwisselend. Verder worden er ook de wereldberoemde lessen van Les Mills gegeven. Bodypump is de best bezochte les ter wereld en wordt meerdere keren per week bij Fresh gegeven. Deze les is een van de beste lessen om in shape te komen voor zowel spieropbouw als voor gewichtsverlies.

Gratis proeftraining
Wilt u eerst vrijblijvend met ons kennis maken tijdens een proeftraining? Vraag dan vandaag nog uw gratis dagpas aan voor Fresh Health Club in Amsterdam.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Tolstraat 57-59
Amsterdam 1073 RW NH NL
Get directions