Fitness Centrum Olympic

Fitness Centrum Olympic voor een actief leven voor iedereen

Bij Fitness Centrum Olympic train je onder deskundige leiding. Het accent ligt op het niveau van de lessen, de resultaten en natuurlijk ook op de gezelligheid. Wij bieden je alle mogelijkheden om een actief leven te beginnen of actief te blijven. Voldoende lichaamsbeweging blijft tenslotte investeren in een gezonde toekomst.

Klantvriendelijkheid en professionele aanpak vormen de rode draad bij alle activiteiten. Jong en oud, dik en dun, man of vrouw moeten zich bij ons thuis voelen. In de ruime zaal met de nieuwste Matrix apparatuur zal iedereen zich thuis voelen. Bovendien is iedereen verzekerd van een persoonlijke en professionele maar speelse begeleiding.

Bij binnenkomst in de barruimte kunnen al je waardevolle zaken veilig opgeborgen worden. Het is altijd tijdens de openingstijden mogelijk om binnen te wandelen en een rondleiding te krijgen. Ook kun je dan je vragen stellen die wij zo goed mogelijk zullen beantwoorden. Er is altijd begeleiding in de zaal aanwezig zodat er altijd een controle is op de juiste uitvoering van de diverse oefeningen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Leidsevaart 366
Haarlem 2014 HL NH NL
Get directions