Family Fitness Rhenen

Sporten en zwemmen bij Family Fitness Rhenen

 

Op zoek naar een gezellig fitnessclub in Rhenen? Wil je investeren in je gezondheid? Wil je je lichaam sterker maken? Wil je minder stress? Op een manier waar jij je goed bij voelt? Sport dan bij Family Fitness Rhenen!

Family Fitness Rhenen is een klein gezellig fitnesscentrum dat veel mogelijkheden biedt om lekker te bewegen en te ontspannen voor het hele gezin. Enthousiaste en gediplomeerde instructeurs begeleiden onze groepsactiviteiten en (individuele) trainingsprogramma's.

Bij ons heeft iedere klant een naam en een gezicht. U bent beslist geen nummer. Jong of oud, vrouw of man, dik of dun, getraind of ongetraind…iedereen kan bij ons terecht.

Op ons programma staan zowel pittige, prestatie gerichte activiteiten, als ontspanning voor Body en Mind. Naast gevarieerde groepslessen op muziek kunt u met uw fitness lidmaatschap ook gebruik maken van ons zwembad. Lekker afkoelen in het zwembad of actief deelnemen aan de aqualessen.

Maak vrijblijvend kennis met Family Fitness in Rhenen en vraag een gratis proeftraining aan t.w.v € 15,00. Let op: Wij nemen persoonlijk contact met je op dus een telefoonnummer is verplicht.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Groeneweg 58
Rhenen 3911 PG UT NL
Get directions