Dutch Barbell Club

Kracht- en Conditietraining, Sterkste man training en Gewichtheffen

Over ons

Wil je graag afvallen met krachttraining? Of wil je spiermassa opbouwen om fysiek en mentaal sterker te worden? Verlang je naar een doelgericht trainingsschema, zodat je fitter, strakker en gezonder wordt?

Maar mis jij een stok achter de deur? Hoor je graag waarom en hoe je het beste krachttraining oefeningen kunt uitvoeren? En wil je tevreden en met voldoening naar huis na een training?

Dutch Barbell Club is een resultaatgerichte sportschool in Kaatsheuvel voor kracht- en conditietrainingen, strongman training en Olympisch gewichtheffen. Wij geloven dat plezier het belangrijkste is om te beleven tijdens het sporten. Hoe meer plezier je oplevert. Wij geloven dat je zo gemakkelijker en sneller jouw persoonlijke doelstellingen kan bereiken.

Worstelen met kracht- en conditietraining zonder resultaat leidt tot frustratie. Om blijvend resultaat te behalen, werken wij vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen. Daarom traint iedereen bij Dutch Barbell Club met vrije gewichten.

"Do what you can, with what you have, where you are"

In vergelijking met vaste trainingsapparaten en machines kun je met vrije gewichten effectiever trainen. Je behaalt meer resultaat in minder tijd, want:

 • Je kunt met één kracht- of conditietraining meerdere spiergroepen tegelijk trainen met een 100% natuurlijke beweging.
 • Je kunt meerdere variaties van een krachtoefening uitvoeren, waardoor je niet steeds hetzelfde aan het doen bent en steeds met plezier uitgedaagd wordt en beweegt.
 • Je kunt met vrije gewichten jouw gehele lichaam trainen, zodat je jouw atletisch vermogen verbetert door naast je spieren ook allerlei pezen en gewrichten te ontwikkelen om beter en soepeler te bewegen.

Op basis van een nulmeting stellen we voor jou een uitdagend en gestructureerd trainingsschema op. Met een digitaal logboek houden wij samen continu jouw voortgang bij, zodat je altijd inzicht en controle hebt in de resultaten en doelgericht jouw doelstellingen behaalt.

"If you want something you never had, you have to do something you've never done"

Trainen met vrije gewichten vereist voortdurend de juiste lichaamshouding. Daarom werken wij in kleine groepjes tot maximaal 10 personen, zodat je voldoende aandacht kunt verwachten van onze trainers, die jou motiveren en uitdagen om tot het uiterste te gaan en aansturen waar nodig. Samen sta je sterker!

Naast kracht- en conditietrainingen en doelgerichte trainings- en voedingsadvies organiseert Dutch Barbell Club ook seminars, evenementen en ondersteunende krachttrainingen voor sportverenigingen en teams.

"If it is important you'll find a way, if not, you'll find an excuse"

Waarom zou je sporten bij Dutch Barbell Club?

 • Geen inschrijfkosten
 • Maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één kalendermaand
 • Kosteloos je abonnement upgraden of downscalen
 • Persoonlijke app (inschrijven of reserveren voor een training, bijhouden van resultaten, trainingen bekijken, buddy-lijst en aankopen doen via de webshop)
 • Altijd trainen onder begeleiding van een trainer
 • Altijd een programma beschikbaar, inclusief een alternatief programma
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Gratis kluisjes
 • Gratis kopje koffie of thee

80 enthousiaste sporters gingen je voor. Word jij het volgende lid van Dutch Barbell Club?

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Schotsestraat 6G
Kaatsheuvel 5171 DT NB NL
Get directions