Dineaux

Welkom bij Dineaux Nederland

Dineaux is gespecialiseerd in het aanbieden van uitdagende, boeiende en goed uitgebalanceerde sport- en bewegingsactiviteiten voor schoolgaande jeugd in de basisschoolleeftijd.

Een sportorganisatie met een herkenbare uitstraling.
De combinatie van professionaliteit en persoonlijke aandacht maakt ons tot leider in de markt.

Dineaux Nederland draagt zorgt voor sport- en bewegingsactiviteiten voor schoolgaande jeugd in de basisschoolleeftijd.  In samenwerking tussen onderwijs, buitenschoolse opvang en Dineaux Nederland worden er aantrekkelijke sportactiviteiten aangeboden.
Moet dat dan, sporten? Er moet natuurlijk niets, maar sporten is goed voor lichaam en geest en dat geldt bij uitstek voor kinderen. Lichaamsbeweging is fundamenteel voor een gezonde, algemene ontwikkeling van uw kind.
Maar mijn kind doet toch al aan sport? Misschien wel, of misschien ook niet. Dineaux Nederland laat op een deskundige manier uw kind kennis maken met diverse sport- en bewegingsactiviteiten. En dat op een gunstig tijdstip: na schooltijd.
Dineaux Nederland besteedt veel aandacht aan het sociale aspect van sport. Meedoen is belangrijker dan winnen. De spelvreugde staat voorop en onze sportdocenten zijn ervoor opgeleid om het zelfvertrouwen, de zelfstandigheid en de zelfbeheersing van uw kind te stimuleren. Sport is een goede leerschool voor het kind om de wil, het doorzettingsvermogen en concentratie te ontwikkelen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Kobaltweg 11
Utrecht 3542 CE UT NL
Get directions