CrossFit Nijkerk

CrossFit in Nijkerk

Kom snel eens langs om een proefles te volgen, zodat je kennis kunt maken met CrossFit. De eerste CrossFit school die in Nijkerk is gevestigd.

 

WAT IS CROSSFIT?
De officiële omschrijving luidt: constant gevarieerde en functionele oefeningen op hoge intensiteit. In de praktijk komt het er op neer dat we oefeningen uitvoeren waar ons lichaam aan gewend is. Deze oefeningen combineren we zoveel mogelijk vanuit de principes gewichtheffen, turnen en cardio.

CrossFit gelooft niet in specialisatie en houdt niet van routine, dus elke les is anders. Eenzijdige ontwikkeling wordt vroeg of laat afgestraft en zorgt uiteindelijk voor verveling. De workout is elke dag anders, maar altijd intensief. Die intensiteit versterkt zowel je fysieke conditie als je mentale veerkracht. Bij alle bewegingen zijn er varianten mogelijk, die er voor zorgen dat CrossFit ook voor beginners toegankelijk is. CrossFit werkt niet met apparaten omdat die je in geïsoleerde, ”kunstmatige” bewegingen dwingen. We gebruiken functionele bewegingen waarbij het hele lichaam betrokken is: tillen, gooien, springen, rennen, duwen, trekken etc. Hier heb je uiteindelijk ook meer profijt van in het dagelijks leven.

KENNISMAKING
Wij houden ons bezig met jou. Wat wil je leren, verbeteren of bereiken? Jouw doel wordt onze drijfveer. Wij samen kunnen de wereld aan en daar krijg je ook nog een gezellige Box voor terug! Heb je toevallig al ervaring met Crossfit? Bezit je al een perfecte techniek en wil je nieuwe targets halen? Geen probleem wij zorgen dat er een WOD wordt aangepast op jouw ervaring.

Crossfit zit vol met afkortingen, die je in elke work-out tegen zult komen. Begrijp je iets niet? Vraag het gerust. We zijn hier allemaal om te leren en zullen iedereen rustig te woord staan. Zijn er onduidelijkheden? Kom meteen de lucht in, samen zullen we dit meteen oplossen.

Wil je graag kennis maken met ons? Dat kan! Via de website, whatsapp, telefoon of email kunnen wij je gelijk te woord staan. En misschien nog beter: Kom gewoon langs! Met een uitgebreide rondleiding, een overheerlijk kopje koffie of thee laten wij jou zien wat Crossfit Nijkerk allemaal te bieden heeft.

Wil jij het beste in je naar boven halen? Waar wacht je op! Wij van Crossfit Nijkerk staan paraat en zullen samen met jou, jouw ultieme droom verwezenlijken. Tot in de box!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Melkrijder 11g
Nijkerk 3861 SG GE NL
Get directions