Club Yoga

Maak kennis met Club Yoga in Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een plek waar je kunt inspannen en ontspannen tijdens een Yoga les. Dan is Club-Yoga in Leeuwarden iets voor jou!

Friesland is nuchter, Club yoga in Leeuwarden biedt yoga op die nuchtere manier. Bij ons ga je écht niet zweven en de wollen sokken zijn ver te zoeken. Club yoga is voor iedereen van nu, van jong tot oud, man en vrouw. Iedereen is welkom, onze kleinste deelnemers zitten nog in de buik van mama, en de oudste is 81 jaar. Iedereen doet yoga op zijn/haar eigen niveau, er is geen competitie maar we dagen je wel uit als je dit wilt…

Modern, Sfeervol en Divers…
Club yoga vind je in een prachtige ruime locatie aan de grachten van Leeuwarden. Vlakbij de koe 'Ûs Mem' en nét buiten de Binnenstad van Leeuwarden. Er zijn inmiddels meedere enthousiaste docenten betrokken bij Club yoga. Allemaal met een eigen lesstijl, goede opleiding(en) en kenmerken, er is dus altijd wel een docent/les die bij je past.

We hebben een moderne en sfeervolle yogastudio opgezet, met yogalessen van kwaliteit en met de nodige humor. Goed voor lichaam en geest en puur genieten! Heel Friesland aan de yoga!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Westersingel 2f
Leeuwarden 8913 CK FR NL
Get directions