Bootcamp Team Westland

Haal het optimale uit jezelf met Bootcamp Team Westland

Bootcamp is een Fitness programma in de buitenlucht van  Honselerdijk. BootcampTeam heeft Bootcamp speciaal ontwikkeld om je snel in goede condititie te krijgen of te houden.

BootcampTeam heeft enthousiaste en inspirerende Personal Trainers die je helpen om Fit en Energiek te worden of te blijven. De trainingen zijn in groepen voor zowel mannen als vrouwen. Bij Bootcamp Team Westland is er ook één maal per week Bootycamp lessen voor ladies only.

De Personal Trainer zal zijn trainingen aanpassen naar jouw fitheidniveau. Met BootcampTeam versterk je jouw spieren en verbeter je jouw conditie.

De fitness trainingen bestaan uit o.a. hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale workout om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen. Lekker in de uitdagende omgeving van strand, bos, park of duinen.

Bootcamp locaties in Westland

– Honselerijk – de Wollebrand (Bootycamp: Locatie Broekpolderlaan ter hoogte nr. 33)

– Wateringen – Hofpark 

Gratis Proefles:
Reserveer direct je gratis Bootcamp ticket t.w.v. €12,95. De eerste training is om ons te ervaren en natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij zien het als onze taak om vol passie onze trainingen  te geven en het ultieme ‘wauw effect’ te creëren. (let op: Telefoonnummer verplicht)

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Broekpolderlaan 33
Honselersdijk 2675 LJ ZH NL
Get directions