Basic-Fit Oss

Basic-Fit Oss - Alleen de prijs is Basic

Basic-Fit Oss is gevestigd op de Corellistraat 6, 5344 AG, dit is een uitstekend bereikbare locatie in Oss-West, vlak bij diverse uitvalswegen. Ideaal dus voor alle Ossenaren en voor sporters uit omliggende plaatsen als Geffen, Heesch en Nistelrode. Naast onze sportschool is ruime, gratis parkeergelegenheid. Station Oss-West bevindt zich op loopafstand.

Wat biedt Basic-Fit?
Basic-Fit is de grootste budget fitnessketen van Nederland. Er is altijd een club bij jou in de buurt! Met de sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym tegen een gegarandeerd laag geprijsd lidmaatschap per maand (Vanaf € 15,95 per maand), biedt Basic-Fit een uniek fitnessconcept aan in Nederland.

Daarbij is de ledenpas overdraagbaar binnen het hele gezin. Wanneer jij niet kunt sporten, dan kan de sportpas "gewoon" gebruikt worden door iemand anders uit het gezin! Dat kan alleen bij Basic-Fit

Voor wie is Basic-Fit Oss
In onze sportschool fitnessen mensen van alle leeftijden. Mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Ook jij voelt je er vast en zeker thuis! Eerst zien, dan geloven? Loop gerust eens binnen bij Basic-Fit Fintess Oss. Je bent van harte welkom.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Corellistraat 8
Oss 5344 AG NB NL
Get directions