Basic-Fit Kerkrade Roda JC

Basic-Fit Kerkrade Roda JC - Alleen de prijs is Basic

Basis-Fit Kerkrade is gevestigd op de Roda JC Ring 95, 6466 NH, dit is een uitstekend bereikbare locatie in Kerkrade. Naast Basic-Fit Kerkrade is een ruim opgezette gratis parkeergelegenheid. Het openbaar vervoer stopt ook voor de deur.

Groepslessen
Vanaf heden is het mogelijk om groepslessen te volgen op Basic-Fit Kerkrade Roda JC. Je kunt nu gezellig samen sporten voor maar een klein bedrag extra in de maand. Groepslessen kosten bovenop het toch al lage maandbedrag van Basic-Fit slechts € 5,95 extra.

Wat biedt Basic-Fit?
Basic-Fit is de grootste budget fitnessketen van Nederland met 58 sportscholen. Er is altijd een club bij jou in de buurt! Met de sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym tegen een gegarandeerd laag geprijsd lidmaatschap per maand (Vanaf € 15,95 per maand), biedt Basic-Fit een uniek fitnessconcept aan in Nederland.

 

Daarbij is de ledenpas overdraagbaar binnen het hele gezin. Wanneer jij niet kunt sporten, dan kan de sportpas "gewoon" gebruikt worden door iemand anders uit het gezin! Dat kan alleen bij Basic-Fit

Voor wie is Basic-Fit Kerkrade Roda JC
In onze sportschool fitnessen mensen van alle leeftijden. Mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Ook jij voelt je er vast en zeker thuis! Eerst zien, dan geloven? Loop gerust eens binnen bij Basic-Fit Fitness Kerkrade. Je bent van harte welkom.

 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Roda J.C. Ring 95
Kerkrade 6466 NH LI NL
Get directions