Basic-Fit Enschede – Drienerlo

Basic-Fit Enschede Drienerlo is gevestigd op de Colloseum 86, 7521 PT, dit is een uitstekend bereikbare locatie. Naast onze sportschool is ruime, gratis parkeergelegenheid.

Wat biedt Basic-Fit?
Basic-Fit is de grootste budget fitnessketen van Nederland. Er is altijd een club bij jou in de buurt! Met de sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van Precor tegen een gegarandeerd laag geprijsd lidmaatschap per maand (Vanaf € 15,95 per maand), biedt Basic-Fit een uniek fitnessconcept aan in Nederland. Tevens beschikt de club over drie squashbanen, 2 ricochetbanen en douches.

Daarbij is de ledenpas overdraagbaar binnen het hele gezin. Wanneer jij niet kunt sporten, dan kan de sportpas "gewoon" gebruikt worden door iemand anders uit het gezin! Dat kan alleen bij Basic-Fit

Voor wie is Basic-Fit Enschede Drienerlo
In onze sportschool fitnessen mensen van alle leeftijden. Mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Ook jij voelt je er vast en zeker thuis! Eerst zien, dan geloven? Loop gerust eens binnen bij Basic-Fit Fitness Enschede Drienerlo. Je bent van harte welkom.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Colosseum 86
Enschede 7521 PT OV NL
Get directions