Aerofit Healthclub

Aerofit HealthClub voor al uw inspanning en ontspanning

Aerofitness HealthClub is de meest complete Healthclub van wassenaar. Voor zowel uw inspanning als uw ontspanning bent u bij ons op het juiste adres.

Inspanning
Fitness en cardio is geschikt voor mensen in alle leeftijdscategorieën, getraind of ongetraind. Het grote voordeel is namelijk dat iedereen op eigen niveau kan deelnemen. Bovendien is het mogelijk om tijdens de training een hartslagmeter te dragen zodat je de hartslag tijdens de training in de gaten kan houden. Heeft u extra begeleiding nodig dan is dat geen probleem. Wij bieden Personal Training en verschillende begeleidingspakketten. Ook Fysio en medisch fitness behoren tot onze diensten.

Onze groepslessen worden uitsluitend gegeven door gediplomeerde en ervaren instructeurs in een ruime, lichte aerobiczaal met houten sportvloer.

Ontspanning
Naar de training kunt u heerlijk ontspannen in onze sauna of onder onze zonnebank. Daarnaast bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van massages, beauty en pedicure. Aan onze gezellige bar kunt u terecht voor een heerlijke kop koffie, een vers sapje of een energiek sportdrankje. Ook bieden we een aantal heerlijke broodjes, verse soep of een smakelijke dagschotel. Vraag direct een gratis dagpas aan voor meer informatie een vrijblijvende kennismaking.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties